Kookworkshop

Welkom op mijn kookworkshop pagina

Ik heb altijd al een passie gehad voor koken. Gedurende mijn opleiding ben ik mij steeds meer gaan verdiepen op het gebied van gezonde en verantwoorde voeding. Door deze combinatie is het idee ontstaan om mijn kennis met andere mensen te delen. De afgelopen periode ben ik druk bezig geweest met het opzetten van een kookworkshop. Omdat men steeds vaker koolhydraatarm wil koken en veel mensen bezig zijn met afvallen is dit ook het thema geworden.

Op 31 mei 2017 heb ik mijn eerste kookworkshop gegeven. Dit was een zeer geslaagde avond. We hebben heerlijk gekookt, lekkere hapjes gemaakt en daarna gezamenlijk gegeten. Iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis.

HEB JIJ NU OOK INTERESSE OM DEEL TE NEMEN AAN DE KOOKWORKSHOP

Kosten deelname: 25 euro p.p.

Wie ben ik?

Mijn naam is Ellen Verberkt, jouw diëtist in Wijk bij Duurstede & De Zaanstreek. Ik help je naar een gezond voedingspatroon waarbij lichaam en geest in balans zijn. Afvallen doe je niet alleen, samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en ik begeleid je naar je gewenste gewicht.

Ik vind het belangrijk dat jij je weer lekker in je vel gaat voelen. Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? En kun jij hierbij een steuntje in de rug gebruiken? Twijfel niet en maak een afspraak voor een intake gesprek en advies.

Kom kennismaken! 

Bel of App naar 06-18168602 of stuur een mail naar info@stay2balance.nl

Als je een doel voor ogen hebt dan kun je dit behalen, je moet van tevoren de juiste weg uitstippelen. Als diëtist help ik je om de goede weg te bewandelen en zo samen je mooie doel te behalen!

”Gouverner c’est prévoir | Regeren is vooruitzien”