PowerSlim

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van de PowerSlim voedingscoaches.

Nog een voorwaarde voor succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Wie ben ik?

Ik ben Ellen Verberkt uit Purmerend, jouw diëtist en PowerSlim Coach in Zaanstreek-Waterland. Ik help je naar een gezond voedingspatroon waarbij lichaam en geest in balans zijn. Afvallen doe je niet alleen, samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en ik begeleid je naar je gewenste gewicht.

Ik vind het belangrijk dat jij je weer lekker in je vel gaat voelen. Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? En kun jij hierbij een steuntje in de rug gebruiken? Twijfel niet en maak een afspraak voor een intake gesprek en advies.

Kom kennismaken! Gratis en vrijblijvend!

Bel 06-18168602 of stuur een mail naar info@stay2balance.nl

Als je een doel voor ogen hebt dan kun je dit behalen, je moet van tevoren de juiste weg uitstippelen. Als diëtist help ik je om de goede weg te bewandelen en zo samen je mooie doel te behalen!

”Gouverner c’est prévoir | Regeren is vooruitzien”

 

Ervaringsverhaal Miriam:

Miriam is in juni 2016 bij mij begonnen met PowerSlim. Ze wilde haar voedingspatroon helemaal omgooien want ze was klaar met al die kilo’s. Ze zat niet goed in haar vel, wilde niet in een bikini of zwemmen. Dit had een grote impact op haar leven. Vol goede moed is ze gestart met PowerSlim. Ze was super enthousiast, de producten waren lekker, ze kon gewoon blijven koken, haar gezin wilde alles proeven en ook die genoten van alle recepten.

In november had ze haar doel bereikt. Ze woog 75 kg en was dus 21kg kwijt! Inmiddels zit ze al sinds november op haar streefgewicht en ze heeft het zelfs gepresteerd om nu 69 kg te wegen! Totaal is dit dus een gewichtsverlies van 27kg. Tevens is ook haat vetpercentage gedaald en haar spiermassa gestegen.  Mirjam zit weer goed in haar vel, heeft een nieuwe leefstijl en durft weer lekker te gaan zwemmen en te genieten met haar gezin.

Ellen is heel geduldige, kundige en goede diëtiste. Mede dankzij haar heb ik in een half jaar m’n streefgewicht bereikt. Ellen heeft altijd wel een tip en motiveert je als je dat even nodig hebt! Afvallen in je eentje kan best lastig zijn, doe t samen en bel Ellen!!

Wil jij dit ook? Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken?

Bel 06-18168602 of stuur een mail naar info@stay2balance.nl