EMS Bodywork

Hoe zou het zijn om in 20 minuten een full body work-out te hebben gehad? Gaaf toch? Door te trainen met EMS trainingspakken is dit nu mogelijk!

Met EMS wordt er door het trainingspak een lichaamseigen signaal naar je spieren gestuurd om aan te spannen . Deze manier van training bestaat al voor een langere tijd binnen de revalidatie en fysiotherapie en is een ruime tijd in gebruik bij topsport. EMS-training bij EMS Bodywork helpt jou met het sterker maken van je spieren, verliezen van lichaamsvet, herstellen van spierblessures en in vorm te blijven zonder je gewrichten en pezen te zwaar te belasten. 

Bij EMS Bodywork bereik je met 20 minuten trainen hetzelfde effect als 3 uur normale spierkrachttraining in de gym. Wij helpen jou persoonlijk om je doelen te behalen en zorgen voor een fijne sfeer in de trainingsruimte. Jouw doel is ons doel en wij hebben dan ook altijd alle aandacht voor jou. Door maximaal 1 á 2 mensen tegelijkertijd te trainen houden wij onze focus op jou als klant en zorgen wij er voor dat je altijd met een prettig gevoel weg zal gaan.

EMS Bodywork
Breedweer 53 1541 AB, Koog aan de Zaan
Nederland

Gratis Proefles Boeken

https://www.emsbodywork.nl/

Nillis Hartog
Thomas Baaijens